Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya könyv és az előadások, dvd.
vissza
Pécsi Dianetika Központ
7621 Pécs, Teréz u. 15. Tel.: 70/4347541A témához kapcsolódó anyagok:L. Ron Hubbard: Dianetika, a szellemi egészség modern tudománya


Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya


A
derült égből lecsapó villám, amely világmozgalmat indított el: ez Ron korszakalkotó könyve, amely bemutatja az általa felfedezett reaktív elmét, amely ott van mélyen az emberben, és rabszolgává teszi. Ez a rémálmok, megmagyarázhatatlan félelmek, zaklatottságok és bizonytalanságok egyedüli forrása. És itt van a mód, ahogyan megszabadulhatunk ezektől a kellemetlenségektől.
Néhány felfedezés, amelyekről csak itt olvashatsz:
- Az Ember célja.
• A Létezés Dinamikai Alapelve – az az egy szó, amely minden élő dolgot mozgat.
• A Négy Dinamika – a hajtóerők, amelyekre az élet egésze fel van osztva.
• A Túlélés Szemléltető Grafikonja – amely feltárja az ember valódi lehetséges
potenciálját és azt, hogy hogyan érheti azokat el.
• A Reaktív Elme felfedezése és teljes anatómiája.
• A Reaktív Elmében található fájdalmas tapasztalatok – az engramok –, amelyek arra utasítják az embert, hogy irracionálisan cselekedjen a saját vágyai és céljai ellenében.
• A születés előtti engramok hatása – mi történt
azelőtt, hogy megszülettünk, és hogyan befolyásol ez minket azóta is.
• A teljes Dianetika eljárásmód, amellyel felfedezhetjük és kitörölhetjük ezeket a káros tapasztalatokat, hogy soha többé ne legyenek ránk befolyással. Ezzel láthatóvá válik az a személy, akit Ön mindig is meg akart ismerni:
önmaga.


Kattints ide  a Dianetika anyagok megrendeléshez
Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? DVD

A Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? Nemcsak egy vizuális útmutató az emberi elméhez, hanem tartalmazza azokat az alapelveket és eljárásmódokat, amelyeket milliók használnak a világon, hogy elérjék azt az állapotot, amelyről már rég álmodtunk – a Clear állapotot.

Ez a film a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyv alapján készült. A Hogyan alakalmazzuk a Dianetikát? képekben mutatja be a Dianetika minden összetevőjét – az analitikus és reaktív elmét, az engrammokat, születést, születés előtti eseményeket, és még sok minden mást is. Jól látható rajta a reaktív elme felépítése és így az is, hogyan lehet törölni. Számtalan sok demonstráció segítségével mutatja meg az auditálás minden technikáját.

Kattints ide  a Dianetika anyagok megrendeléshez
Dianetika Professzionális Tanfolyami előadások

Ron hónapokon keresztül utazott a két tengerpart között, hogy előadásokat tartson az új dianetikusoknak. Ezt követően Los Angelesben összehívta az auditorokat az új Professzionális tanfolyamra. A témája az élettel kapcsolatos felfedezése volt, az ARK háromszög, amely leírja milyen kapcsolatban áll egymással az Affinitás, Relaitás és a Kommunikáció. Tizenöt előadásban LRH olyan dolgokat jelentett be első ízben mint a Logika spektruma, amely végtelen számú gradienst tartalmaza helyestől a helytelenig; az ARK és a Dinamikák, az Auditorkódexet és hogy ez milyen kapcsolatban áll az ARK-val valamit a Megközelíthetőségi táblázat, amely segít abban hogy kit hogyn kell auditálni.
Itt található tehát egyrészt az Első könyv auditálási eljárásmódjainak végső közzététele, másrészt az a felfedezése, amelyen minden további kutatás alapult. Ezekben az előadásokban lévő adatokat több mint öteven éven át elvezsetnek hitték, és csak a Jegyzetek az előadásokról című könyvben közzétett tanulói jegyzetek formájában voltak megtalálhatóak. Most előkerültek az eredeti felvételek, és ezáltal első alakalommal széles körben elérhetővé váltak. Az élet legmagasabb formájában – a Megértés – Affinitásból, Realitásból és Kommunikációból áll. Ahogy LRH mondta, az ARK háromszög valaha volt legjobb leírása ezekben az előadásokban található.
Kattints ide  a Dianetika anyagok megrendeléshez

A teljes Dianetika „csináld magad” csomag

A teljes „Csináld magad” csomag a következőket tartalmazza:
- Hogyan lalkalmazzuk a Dianetikát? DVD-t,
- puha fedeles Dianetika könyv,
- Dianetika előadások és demonstrációkat CD-n,
- Tájékoztató könyvet, ami megmutatja milyen sorrendben taniulmányozd az előadásokat és a DVD-t,
- és végül megtalálhatsz benne egy Útmutatót az eljárásmódhoz füzetet.

A teljes Dianetika „csináld magad” csomag mindent megad, amire szükséged lehet ahhoz, hogy bárhol elkezdj auditálni.


Kattints ide  a Dianetika anyagok megrendeléshez
vissza©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Dianetika jel, az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek használata a Vallási Technológiai Központ  (RTC) engedélyével történik