Nézd meg és tudd meg, hogy hogyan tudod magad irányítani az életedet.
vissza

Hubbard Dianetika Szeminárium

tovább

Vegyél részt a Dianetika Szemináriumon!

vissza


tovább


Nyereségek

a Hubbard Dianetika Szemináriumból


Most hogy részt vettem a szemináriumon, újra reménykedem, és látom a fényt az alagút végén. A Dianetika auditálás segített nekem megszabadulni a múlt árnyaitól. És most sokkal könnyebbnek érzem magam, mint előtte. Képes vagyok megszabadulni a múlt negatív érzéseitől, és határozottan tovább tudok lépni. Alig várom a következő alkalmat.” F.G.

Rájöttem, hogy miért van az, hogy amikor gondjaim, problémáim vannak az életben, akkor olyan helyet keresek, ahol nagy a tér – miért ad az nekem nyugalmat. Miért tudok ilyen helyen tisztán, analitikusan döntést hozni és életem eddigi nagy döntéseit miért ilyen helyeken hoztam meg.” V.E.

Érzéseket, érzeteket, érzelmeket hozott fel bennem az auditálás, amit kaptam. Olyan képeket láttam magamról, ami meglepett és utána jobbá tett azáltal, hogy beszéltem róla. Könnyebbnek érzem magam az auditálással kapcsolatban. A szeminárium számomra olyan dologra mutatott rá, ami előttem nem volt ismert vagy ismeretem hiányos volt. Odafigyeléssel hasznosítani tudom az elhangzott dolgokat." B.E.


vissza


tovább


©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Dianetika jel, az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek használata a Vallási Technológiai Központ  (RTC) engedélyével történik